Tankemønstret "venner" eller "ikke-venner"

Af Henning Jacobsen den
Henning Jacobsen
Henning Jacobsen har endnu ikke angivet en biografi
Brugeren er i øjeblikket Offline
Jun 07 i Generelt 1 Kommentar

Tak til alle der har bidraget til initiativet med den nye hjemmeside for at skabe fællesskab omkring IVK og gøre det muligt for mennesker over hele landet at finde hinanden fx i øvegrupper.

Samtidig ønsker jeg at værne om IVK og mig selv, og derfor vil jeg ikke gå ind i det tankemønster der går op i hvem og hvormange der er mine "venner" eller "ikke-venner". Så venligst, undlad at "tilføje" mig som din ven. Hvis du vil en kontakt med mig, vil jeg i stedet sætte pris på at du skriver til mig, fx via min hjemmeside www.sprog-der-forbinder.nu, om det du har på hjerte og vil dele med mig, og/eller med forslag til hvad vi kunne lave sammen. Varme hilsner,

Tags: Utagget
Visninger: 3376
0 bedømmelser

Trackbacks

Trackback webadresse for dette blog indlæg

Kommentarer

Thomas Lester
Thomas Lester
.
Brugeren er i øjeblikket Offline
Thomas Lester Tirsdag, 07 juni 2011

Hej Henning. Tak for dit indlæg. Jeg har selv tænkt at det ville være rart hvis den funktion ikke var der. Desværre er det en integreret del af det sociale komponent som er installeret på siden og det er ikke muligt for mig at slå vennedelen fra.

T

Log venligst ind først, for at indsende kommentarer

Nyheder

SENESTE BLOGINDLÆG

KATEGORIER

2 post(s)
1 post(s)